duminică, 14 octombrie 2012

Povești incredibile despre pisici

                Deși nu sunt un mare amator de pisici, am să deschid un subiect ce se leagă de aceste feline, care ne înconjoară în mod voluntar sau involuntar. Tocmai de aceea voi relata o serie de povești uimitoare legate de pisici ce le-am găsit pe internet .


Pisica hoață

 

        Nu, nu e vorba de „pisica pricepută la intrarea nedetectată a spaţiilor”. Această glumă e mai bună decât o friptură aruncată într-un vulcan activ.
În ciuda naturii lor uneori diabolice, pisicile nu vor fura nimic necomestibil. Asta face povestea lui Dusty, din San Mateo şi mai bizară. Din 2007, merge prin casele vecinilor şi fură lucruri, furând în prezent peste 600 de lucruri, majoritatea articole vestimentare. Motanul fură de obicei costume întregi, în loc de o șosetă, să zicem. Proprietarul pisicii a pus cutii, în care pune obiectele furate pentru ca proprietarii să le poată recupera. Se pare că asta i-a permis pisicii să scape ușor cu asta.


Pisica care a sunat la 112


          Cea  mai bună poveste din 2006, o să ne arate ceva minunat, ce s-a întâmplat pisicilor din lume în acel an. În această poveste, un rezident din Columbus, Ohio, pe nume Gary Rosenhein, a suferit un atac de cord, iar la urgenţe a fost primit un apel. Când au ajuns la casa acestuia, l-au găsit pe Tommy, o pisică, la telefon. Serviciul de urgenţă a raportat că Tommy ar fi format din greșeală 112 pentru a cere ajutor pentru stăpânul lui. Tommy a fost probabil ajutat de faptul că stăpânul lui avea un buton de comandă rapidă pentru urgenţe, dar totuși este ceva la care nu te aștepți de la o pisică în asemenea circumstanțe.


Pisicile sovietice merg la război


          Începând din septembrie 1941, după ce naziștii au invadat Uniunea Sovietică, au pus orașul Leningrad sub asediu. Acesta era un oraș locuit de 3 milioane de oameni şi asediul distructiv a durat până în 1944. Produsele alimentare erau pe terminate şi șobolanii erau o amenințare reală pentru supraviețuirea orașului. Așa că Armata Roșie a trimis 5000 de pisici în zonele învecinate, permițându-le probabil să mănânce doar șobolanii pe care îi puteau prinde. Operațiunea a fost un succes major şi așa au apărut statui de pisici în jurul orașului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentariul tau