marți, 23 octombrie 2012

Cum ar fi sa-ti dispara podeaua de sub picioare in LIFT ?!?


            Oamenii care au folosit acest lift din Marea Britanie au avut parte de momente de panică, în drum spre birou. Podeaua ascensorului s-a desprins de sub picioarele lor şi bucăţile au căzut în gol, cu sunete de metal contorsionat.
            Imaginile nu sunt de la un accident însă: aşa au ales cei de la LG să testeze cât de realiste sunt imaginile de pe monitoarele lor IPS. Producătorul din Coreea de Sud a montat în podeaua liftului dintr-o clădire de birouri nouă monitoare.
            După ce oamenii intrau în cabină şi apăsau butonul pentru etajul dorit, monitoarele începeau să difuzeze o animaţie extrem de credibilă, în care podeaua se prăbuşeşte în tunelul liftului, de la înălţime.

            Efectul filmului sincronizat pe monitoare a fost dublat de sunetul metalelor care cedează. Mai mult, lumina din cabină era intermitentă în timp ce bucăţile din podea se dezintegrau.
            Toţi angajaţii care au testat fără sa vrea veridicitatea imaginilor de pe aceste monitoare nu au fost deloc încântaţi de reclamă în momentul derulării.
            Majoritatea a sărit înapoi de frică şi s-a lipit de colţurile cabinei, când a văzut cum le dispare podeaua de sub picioare. Mulţi dintre subiecţii experimentului-reclamă au apreciat-o după ce au realizat că sunt în siguranţă. Totuşi, o femeie poate fi văzută cum se îndepărtează de ascensor cu spatele, terorizată, după ce a ajuns în siguranţă la etajul ei.
Totul a fost înregistrat şi difuzat de dailymail.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentariul tau