vineri, 12 octombrie 2012

Invenții fără logică

                  Zilnic auzim despre câte o nouă invenție sau ceva inovativ care ar trebui să ne fie de folos sau să ne ușureze anumite sarcini, însă realitatea e cu totul alta. Tocmai de aceea am să vă prezint câteva asemenea invenții.
 



        Papucii dotați cu maturică și făras in miniatura, aceștia te vor ajuta să treci mai puțin jenat, cu capul sus, peste momentul în care va trebui să strângi mizeria făcută de câine in fața blocului, sub privirile amuzate sau indignate ale administratorului.




       Alt exemplu ar fi acest fel de a unge felia de pâine cu unt. E drept că metoda poate fi utilă în deplasare, când masa este luată în condiții improprii. Însă cei mai mulți tot ar vrea sa tină în mână clasicul cutit și să aibă controlul asupra cantității de unt puse pe felie..
 
     Cât despre cornetele motorizate pentru înghețată, acestea te scutesc să invarti deliciul dulce între degete sau să afișezi mai mult decât ar trebui limba. Moft sau necesitate, se întreabă, poate pe bună dreptate, BuzzFeed.




          Multe fiice, ajunse domnișoare complet neajutorate pe tocuri, își mustră mamele că nu le-au ajutat să deprindă și acest obicei. Dar chiar te-ai vedea exersând mersul pe tocuri dotate cu rotite? Sincer!



         Odată ce bebelușul a ajuns sa meargă de-a bușilea, niciun centimetru pătrat de podea nu va rămâne necercetat. Poate că aceasta e și ideea care a făcut să fie create hainele mop, pentru bebeluși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentariul tau