sâmbătă, 13 octombrie 2012

Invenții fără logică (partea a doua)

              Continuăm seria invențiilor fără logică cu alte câteva exemple ciudate .




             Despre pepenii pătrati se știe de câțiva ani, aceștia găsindu-se pe piața asiatică, însă nici acum mulți nu le văd utilitatea.



           Dacă ai norocul să deții un apartament cu scară interioară, însă ghinionul de a nu avea unde să-ți depozitezi încălțămintea și alte "mărunțișuri", atunci ar putea fi o idee utilă pentru tine, fericitule cu apartament dispus pe două etaje!


           Dacă stai într-o garsonieră, iar partenera ta doarme ori de câte ori tu trebuie să scrii ceva la calculator atunci probabil ai nevoie de această invenție.
           Ori poate ești atât de timid și simtit la locul de muncă încât nu vrei să rănești urechile celor din jur cu zgomotul infernal făcut de taste. Și în acest caz învelitoarea pentru tastatură ție ți se adresează. O poți comanda de pe Internet, căutând-o (dupa ce ai pus o pernă peste tastatură, ca să nu te faci auzit și ai învățat să scrii fără a privi tastele) cu ajutorul numelui de botez, Keyboard Quiet Cover.

Ești la o întâlnire de afaceri și, după modelul celui mai important om de la masă, comanzi o plăcintă zemoasă care, din nu știu ce motiv, nu poate fi mâncată nici cu furculița, nici cu lingura, nici ajutându-te de cuțit. Bineințeles că ai putea folosi mâinile, însă afacerea ar cădea. Asta pentru că persoana importantă de la masă are cu ea un set de tacâmuri neobișnuite, niște instrumente din plastic cu care poate apuca plăcinta zemoasă, fără a se murdări pe mâini.


             Sau ești acasă și mănânci fructe de mare, însă sună telefonul important pe care îl aștepți și tu îl pierzi doar pentru că ți-a luat mult să te speli sau ștergi pe mâini. Sau sună cineva la ușă și trebuie să dai mâna. Nu va înțelege de ce n-o faci. Și în această situație ți-ar fi folosit ajutătoarele din plastic, care ți-ar fi lăsat mâinile curate.



            Practic, acest tacâm futurist de masă iți îmbracă trei degete, astfel încât celelalte să rămână curate. Necesită puțin antrenament pentru a fi folosit, dar nici cu bețișoarele chinezești n-ai învățat să mănânci peste noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentariul tau