miercuri, 16 mai 2012

Lucruri interesante despre sarut

               Cand suntem cuprinsi de pasiune, un sarut ne incatuseaza intr-un schimb de arome, gusturi, secretii si emotii. Sarutam fie lasciv, fie gingas, timid, exuberant sau cu pofta.
               Blondele sunt mai amuzante dar brunetele saruta mai bine.

               Si pentru ca in povesti sarutarile pot readuce la viata printesele, iata cateva lucruri reale pe care poate inca nu le-ai aflat:
1. In buze se gasesc de 100 de ori mai multe terminatii nervoase decat in varful degetelor. Acestea stimuleaza dorinta. Poate de aceea sarutul in timpul preludiului si al sexului este extrem de excitant.

2. 40% dintre barbati sunt de parere ca, doar cu ajutorul unui sarut lung si provocator sunt gata pentru sex.

3. Daca partenerul tau te saruta pe obraz la despartire poate fi un semn de alarma: se poate afla in dubii in ceea ce priveste relatia voastra.

4. Sporiti intimitatea sarutului apropiindu-va soldurile, iar gradul de dorinta va creste.

5. Cea mai buna metoda de a saruta urechea unui barbat? Joaca-te cu lobul urechii lui si atinge-o cu varful limbii (apoi ofera-i un bonus soptindu-i ceva indraznet).

6. Barbatii sunt de doua ori mai deschisi sa aiba relatii sexuale cu o femeie care saruta prost, decat sunt femeile in privinta unui barbat care saruta prost.

7. Saruturile pasionale sporesc presiunea sangvina si accelereaza bataile inimii, excitant, ajutandu-te sa ajungi mai repede la orgasm.

Ce nu stii despre sarut
8. In urma cu doi ani, sondajele efectuate au aratat ca 44% tinere cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au admis ca s-au sarutat cu o alta fata. Un procent de 43% de fete cu varste intre 25 si 34 de ani recunosc acelasi lucru.

9. In Evul Mediu, oamenii semnau contracte legale marcand cu X documentul si apoi sarutandu-l ca simbol al angajamentului si al onoarei. Astfel, mai tarziu, XX a devenit o prescurtare pentru a transmite ideea de sarut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentariul tau