vineri, 15 iunie 2012

Recorduri ciudate



                    De multe ori auzim la stiri de tot felul de recorduri batute, acestea cuprinzand o arie foarte larga de domenii, activitati si hobby-uri. In cautarile mele de pe internet am gasit cateva recorduri foarte ciudate, impropriu zis recorduri .
bar2



Alux, Playa del Carmen Quintana Roo, Mexic: numai ideea de a te afla intr-o pestera de 10.000 de ani iti da o senzatie ciudata, reparabila cu o gura de alcool. Este o destinatie comuna printre turistii din Mexic. Acustica deosebita incurajeaza reprezentantiile






bar8



Muzeul HR Giger Bar, Gruyeres, Elvetia: acesta ar fi locul ideal pentru o petrecere de Halloween, caci scaunele pe care stai sunt facute din oase, la fel ca marea majoritate a restului mobilierului. Si tavanul este placat cu aceleasi materiale. Imaginea e una "osificata", la propriu.live.

bar12
bar6






The Red Sea Star, Eilat, Israel: barul se afla sub apa Marii Rosii, permitand turistilor sa vada animalele marine in toata splendoarea lor.









The Big Baobab, Modjadjiskloof, Provincia Limpopo, Africa de Sud: acest copac urias adaposteste un mic bar ce are inclusiv un televizor. Baobabul are in jur de 6.000 de ani si cand a implinit 1.000 de ani a inceput sa se goleasca pe dinauntru, creand spatiul ideal pentru un loc de distractie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentariul tau