Carnea cultivată/ in-vitro
Este foarte adevărat că o bună parte din populația lumii este carnivoră. Ne place carnea. Cu toate că există alte produse care încearcă să reproducă gustul, aroma şi textura cărnii (unele cu succes, altele mai puțin); adevărul este că aceste produse nu sunt carne adevărată. Uneori ne dorim un burger – unul real, un sandvici cu carne de vacă.
Din fericire, știința lucrează la rezolvarea acestei dorințe primitive într-un mod care ar putea atenua nevoia pentru un animal real. Carnea cultivată sau cea in-vitro implică carnea „în creștere”.
Aceasta idee este încă în stadiul de dezvoltare/cercetare, dar progresele potenţiale nu sunt greu de imaginat – produsele din carne gata-făcute care sunt fabricate cu ușurință fără a fi nevoie să ai de-a face cu turme de animale ar putea fi incredibil de profitabilă. Şi pentru consumator – o să avem carnea noastră!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
comentariul tau