marți, 15 ianuarie 2013

Cateva hoteluri ciudate

                 De fiecare data cand mergem in vacanta ne gandim in primul rand la hotelul in care o sa ne cazam. Dar de ce nu ne punem problema ca hotelul in sine sa reprezinte vacanta noastra?
                 Iata ca sunt si cateva variante de hoteluri speciale, care va pot oferi vacante unice si de neuitat.


Închisoarea Karosta (Karosta Cietums)




            Închisoarea Karosta este o fostă închisoare sovietică din Letonia transformată în hotel. La începutul sejurului eşti încătuşat şi condus către celulă, deposedat de bunuri şi hrănit cu pâine şi apă. Hotelul este deschis anual între 1 mai şi 1 octombrie. S-a zvonit şi că ar fi fost bântuit şi că se aud în celule diverse sunete stranii sau că pot fi văzute imagini ale foştilor prizonieri.


Hanul Vidrelor (Utter Inn)

“Hanul Vidrelor” este un proiect realizat de Mikael Genberg pe lacul Marelen din Suedia.  Arată ca o cabană de grădină vopsită în roşu blocată în mijlocul lacului. Dormitorul este localizat trei metri sub apă şi este accesibil printr-o scară. Există ferestre de jur împrejur pentru a putea observa peştii. Deasupra apei este o punte mică pe care te poţi relaxa şi o barcă pentru a explora lacul sau insula din apropiere.

Hotelul Parc (Das Park Hotel)



           Acest hotel le dă clienţilor oportunitatea de a sta într-o conductă de canalizare. Fiecare “tub” cântăreşte 9,5 tone, este răcoros înăuntru şi poate contribui foarte bine la o zi de relaxare pe timp de vară.  Hotelul se găseşte în Austria şi este deschis anual în perioada mai-octombrie.